EA Zámecký hotel Hrubá Skála zve na zabijačku

Datum: 8.1.2014
Na nádvoří zámeckého hotelu na Hrubé Skále se 25. 1. odehraje tradiční zabijačka s domácími pochoutkami.


Šéfkuchař Josef Šorejs a jeho tým vás zvou na prdelačku, jitrnice, jelítka, zabijačkový guláš, ovar, tlačenku, které pro vás na místě připraví. Atmosféru doplní řezník s historickým vybavením, který vás vtáhne do dob, kdy zabijačky byly v každém hospodářství. Chuť na sladké zaženete výtečnými Maruščinými koblihami s mákem a domácími koláčky. To vše můžete zapít Svijanským pivem. Pro dobrou náladu zahraje harmonikář. Kdo chce vidět živého pašíka, musí dorazit už v sedm hodin ráno, kdy akce začíná.

 

 

EuroAgentur.com: Hotely v Praze | Hotely v Karlových Varech | Hotely na Šumavě a další hotely

Copyright © 2007-2014 EuroAgentur Hotels&Travel a.s.
Všechna práva vyhrazena
Topinfo CMS