EuroAgentur Culinary Team na Fóru cestovního ruchu

Datum: 21.11.2012
Slavnostním společenským večerem, konaným 21.11.2012 na Pardubickém zámku, odstartovalo v kongresovém centru AFI PALACE Fórum cestovního ruchu, organizované agenturou CzechTourism.

V rámci slavnostního večera na zámku byly vyhlášeny ceny Kudy z nudy 2012. Obsahem Fóra cestovního ruchu byla řada zajímavých témat. Generální ředitel CzechTourism Rostislav Vondruška se zaměřil především na marketingovou strategii agentury v roce 2013 a na rebranding destinační značky Česká republika. Součástí konference, kterou moderovala Monika Valentová, byli nejen významní hosté, odborníci a posluchači, ale i EuroAgentur Culinary Team, který se již tradičně postaral o cateringové služby.

Konkrétně se o servis - například uzených kachních prsíček se švestkovým balsamicem a čerstvým ovocem, marinovaného lososa na Gravadský způsob, anglického rostbeefu s dippem ze zeleného pepře a regionálních specialit - postarali členové EuroAgentur Culinary Teamu ve složení, Denisa Pitáková Kalábová (ředitelka hotelové společnosti),  Michal Taufman (šéfkuchař EA hotelu Tereziánský dvůr), Michaela Hrnčálová (provozní EA hotelu Tereziánský dvůr), Richard Slanina (provozní EA hotelu Crystal Palace), Michal Brabec (provozní EA hotelu Mánes) a David Moder (vrchní číšník Ramada Airport hotelu Prague).





 

 

EuroAgentur.com: Hotely v Praze | Hotely v Karlových Varech | Hotely na Šumavě a další hotely

Copyright © 2007-2014 EuroAgentur Hotels&Travel a.s.
Všechna práva vyhrazena
Topinfo CMS