Roadshow Rusko 3

Datum: 22.07.2008

Poděkování Roadshow Rusko - CzT

V rámci mediální kampaně agentury CzechTourism, skončila 22. června po více než 5000 ujetých kilometrech Roadshow v Rusku. Akce měla za úkol propagovat zajímavostí České republiky, UNESCO památky, českou gastronomii a pohostinství.

Během osmi dnů bylo uspořádáno pět tiskových konferencí, čtyři prezentace včetně společenských večerů pro vybrané zástupce sdělovacích prostředků a odbornou veřejnost. Kuchaři EA Culinary Teamu společnosti EuroAgentur Hotels & Travel byli vybráni, aby propagovali kulinářské umění České Republiky prostřednictvím připravovaných českých specialit.

Ve všech navštívených místech sklidila česká delegace uznání a obdiv všech zúčastněných a to díky své kvalitě a neobvyklému pojetí ve formě roadshow. Kuchaři EA Culinary Teamu svůj úkol pojali velice zodpovědně a jejich profesionalita byla všemi zúčastněnými obdivována. Ruské osazenstvo si nejvíce pochvalovalo tradiční české lívance s borůvkami, které byly opravdovým kulinářským požitkem.

Ne vždy probíhalo vše ideálně, vařilo se ve velkém spěchu a nelehkých podmínkách. V jednom z hotelů, kde kuchyň byla příliš vzdálená od prezentačních prostor, servírovali své pokrmy přímo ze svého hotelového pokoje. Projevila se tak velká profesionalita a schopnost improvizace obou českých kuchařů.

 

Roadshow Rusko 2

Vlak, který se 14. června v Moskvě dal pohybu po Transsibiřské magistrále, v neděli 22. června 2008 dorazil ke břehům Bajkalu. Ve dvou železničních vagonech má česká výprava za s sebou již 5.192 kilometrů náročné cesty.

Na každé zastávce tohoto vlaku sklidila česká výprava a souběžná probíhající kampaň uznání a obdiv zúčastněných. Akcí se zúčastňují ruští novináři a nejvýznamnější televizní a rozhlasové společnosti.

V prvních dnech Roadshow pořádané CzechTourismem vystoupil na tiskových konferencích a prezentačních akcích ředitel CzT Rostislav Vondruška. Význam pořádané prezentační akce podpořila účast místopředsedy vlády a ministra pro místní rozvoj Jiřího Čunka.

Pohoštění pozvaných hostů a delegátů Roadshow, sklízí zasloužené úspěchy na každé zastávce. Kuchaři společnosti EuroAgentur Hotels & Travel mají za úkol prezentovat české kulinářské umění, které je všemi zúčastněnými obdivováno. O to více, v jakých složitých podmínkách se připravuje.

Reklamní kampaň a Roadshow bude dále pokračovat akcemi v Irkutsku, Chabarovsku a Vladivostoku, kde je příjezd delegace očekáván v sobotu 28. června 2008.

 

Roadshow Rusko 1

V rámci propagace České republiky bude uskutečněna ve dnech
14. - 28.6.2008 Roadshow v Rusku na železniční trati Moskva - Vladivostok po Transibiřské magistrále, kdy čistá doba jízdy po magistále je 164 hodin (8 dní a 7 nocí) na vzdálenost 9 298 km.

Program Roadshow bude směřovat k propagaci krás Česka, možností navštívení turistických destinací, významných národních a UNESCO památek a k propagaci české gastronomie a pohostinství. A právě propagace gastronomie bude zajišťěna naší společností prostřednictvím připravovaných kulinářských specialit.

Celodenní stravování účastníků Roadshow a občerstvení formou koktejlů na tiskových konferencích budou zajištěny naším kuchařským specialistou. Přípravou této gastronomické akce byl pověřen EA Culinary Team, přímo ve vlaku a na místě bude reprezentovat naší společnost šéfkuchař Best Western Hotelu Selský dvůr pan Martin Bezchleba.

Martin Bezchleba nebyl vybrán pro tuto akci náhodně. Je vyučen u Jídelních a lůžkových vozů (JLV), kde po vyučení projezdil jako kuchař celou Evropu a Dálný východ. Deset let strávených na kolejích mu přineslo spoustu zkušeností, kdy se po mnoha letech obrazně řečeno vrací „na místo činu". Když se o Roadshow do Ruska dozvěděl, vzpomněl si na jednu ze svých vlakových zásad - na vyhybkách ze zásady nesolím, říká a s úsměvem skromně dodává - „Ve svém věku (40) jsem stále na začátku, stále se učím, gastronomie se neustále vyvíjí a jsem sám zvědav, jak technologie přípravy pokrmů ve vlaku postoupila."

Jeho chuť učit se stále novým kuchařským recepturám, postupům, technologiím, národním specialitám a používáním pro nás neobvyklým surovinám jej zavedla až na italský poloostrov Gallipoli, kde se učil přípravu italských pokrmů a naoplátku učil místní kuchaře českou a mezinárodní kuchyni.

 

 

 

EuroAgentur.com: Hotely v Praze | Hotely v Karlových Varech | Hotely na Šumavě a další hotely

Copyright © 2007-2014 EuroAgentur Hotels&Travel a.s.
Všechna práva vyhrazena
Topinfo CMS